Khamis, 26 Januari 2012

weww weeww -.-

   Dah mula la nak gila aku bt blog nie.tak sah kalo nak ngamuk..hahaha..aku kan buang tebiat...tapi yea la semakin mencabar plak blog nie kan..slahi tak dapat,slagi tu la korek2 smpi dapat..kalo tk dapat juga,tnya la kan..kalo tak smpi bila2 pon tk dpt..jeles tgk blog mmbr lain..cantek sgt2...kiut2 sgt..tkpe2 saye budak bru blaja..saye mengaku ok..so DIAM!!!..hehehe..
   Kalo d kutkan mula2 br blog nie..pukul 3 pagi bru tido,pastu bwa laptop p keje..sambung bt blog.keja sendiri tk bt..haha..sampai2 Bigbos pun !@#%^&*...pa ntah (kasi pekak je) =P
   Lepas tu saye lepaskan tuk edit or bt story baru kat blog nie..TENGOK DAH BERHABUK..huhuhu :'( mis my blog..yg lbh teruknye ade ke ptt sye terlupe password sendiri hahaha..byk stress kali hoo..isk isk isk..dh tua..selama 3 bulan merajuk dgn diri sendiri,tk sentuh lappy lg.apatah lg buka blog..(majok -.- )
  N now,d saat ini,mlm ini,jam ini aku dh dpt buka blog aku sendiri ^_^ last2 aku blur..tk thu nak story ape dlm nie..dr tadi aku fikir,nk taip ape yea..npe boleh blur ehh..huh!!!..

  TAK SANGKA..............................................

kat atas tu la cita saye,,,hhahaahahahaahah =P dpt juga idea kan ngeh ngeh ngeh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan